DIRECT LINK BANK UNTUK PERMOHONAN MORATORIUM PEMULIH SELAMA ENAM BULAN

    Hari ini 7 Julai 2021, bermulalah bank-bank dan institusi pemberi pinjaman yang terlibat mula menawarkan moratorium selama 6 bulan selaras dengan pengumuman perdana menteri melalui pakej PEMULIH baru-baru ini.

    Cara paling senang untuk memohon moratorium ialah dengan mengisi borang di website bank anda. Jadi anda tidak perlu hadir ke bank dan telefon ke bank. Saya pasti kebanyakan cawangan bank ditutup akibat Perintah Kawalan Pergerakan, manakala talian telefon pasti sesak dan tidak berangkat berikutan ramai yang membuat panggilan.

    Dari tinjauan kami, kebanyakan bank menawarkan moratorium seperti berikut :

    Berdasarkan tinjauan kami lagi, rata-rata bank mengkehendaki pelanggan untuk mebuat pengishtiharan kendiri seperti berikut :

Dengan mengemukakan permohonan ini, 
By submitting this form,
Saya faham bahawa:
I understand that:

    Jadi, anda perlulah meneliti keperluan anda sebelum mengambil keputusan untuk memohon moratorium selama 6 bulan atau kaedah lain yang ditawarkan oleh bank. Berikut adalah pautan terus atau direct link untuk memohon moratorium 6 bulan dibawah pakej PEMULIH. Klik di bank pilhan anda :

(Baca dahulu Q & A sebelum mohon KLIK DI SINI)


    Untuk makluman, memandangkan hari ini adalah hari pertama permohonan moratorium dibuka, berkemungkinan talian akan menjadi sesak. Mungkin ada link atau pautan yang tidak berfungsi atau error. Harap bersabar dan cuba sehingga berjaya.

    Diharapa artikel ini dapat membantu anda dalam proses memohon moratorium dan dapat meringankan bebanan kewangan anda disamping menyelesaikan beberapa masalah kewangan anda selama enam bulan moratorium.

    Jangan lupa kongsikan artikel ini agar memudahkan lebih ramai orang.

Ulasan

Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin. Bantu support kami dengan subscribe channel Youtube SUNAN di https://www.youtube.com/c/SUNANmy dan jangan skip google ads.

HUBUNGI SUNAN.my

Hantar

ARKIB CERITA

IKUTI KAMI