Q & A : Perfume SUNAN ni ori ke tak?

Assalamualaikum..

Baru tadi saya COD perfume ke Tanjung Lumpur Kuantan. Terima kasih kepada pelanggan yang budiman kerana support perniagaan saya. Beliau dah hubungi saya dari malam tadi. Alhamdulillah beliau ambil sebanyak 6 botol yang bernilai RM10.00 sebotol. Kami berikan percuma sebotol, dan berikan pengurangan harga sebagai galakan membeli.



Semasa COD tadi, saya ditanyakan dengan soalan "Perfume ni original ke?". Saya nak jawab pun serba salah tadi. Hehehe... sebenarnya banyak pelanggan kami yang tanya soalan yang sama, tapi saya belum lagi buat artikel untuk soalan tu.

Sempena memanfaatkan waktu rehat ni, kali ni saya nak jawab persoalan beliau tadi, dan juga pelanggan-pelanggan setia yang lain.

Perfume sunan adalah :

1. Bukan Original dari pengeluar asal jenama-jenama yang ada di pasaran. Jika perfume original, tidak mungkin kami akan jual dengan harga RM10.00 dalam bentuk pati.

2. Perfume adalah dalam bentuk pati macam minyak attar. Tapi bukan minyak attar. Amat berbeza attar dengan pati kami, boleh cuba dengan minyak yang ada di Mydin untuk dibuat perbandingan.

3. Pati diimport dari Perancis(France) dari gred dan kualiti yang baik.  Banyak pengeluar pati wangian di dunia dengan pelbagai gred dan kualiti. Anda perlu memilih dengan teliti.

4. Kualiti tinggi, bau 95-99% hampir sama bau seperti perfume original. Jika telah biasa pakai perfume original yang berharga lingkungan RM150 ke atas (bergantung kepada jenama), pati kami hampir sama baunya.

5. Ketahanan bau pati dan spray perfume kami dalam lingkungan 8 jam. Maklumbalas dari pelanggan setia kami mengatakan ketahanan selama sehari. Ada beberapa jenis wangian, baunya kekal walaupun baju telah dibasuh.

Biasanya sebelum dijual, kami akan mendapatkan sampel terlebih dahulu untuk proses testing. Jika testing berjaya, barulah kami akan bawakan untuk jualan.

"4. Kualiti tinggi, bau 95-99% sama bau seperti perfume original. Jika telah biasa pakai perfume original yang berharga lingkungan RM150 ke atas (bergantung kepada jenama), pati kami hampir sama baunya." Sebenarnya, ada juga pati kami yang baunya sedikit berlainan dari produk asal.

Namun, % perbezaan bau dengan yang asal tidaklah terlalu banyak. Tidaklah sampai hilang identiti bau original.

Suka saya nasihatkan, tak mungkin untuk para pelanggan yang budiman untuk dapatkan wangian original pada harga yang murah.

Jadi, kami bawakan bauan jenama antarabangsa dengan harga yang mampu milik. Bau yang hampir setanding dengan yang original, ketahanan yang lama, tetapi pada harga mampu milik.

Di luar sana juga banyak pati wangian dengan harga yang pelbagai, dengan kualiti yang pelbagai. Jika anda merupakan peminat wangian seperti kami, tentu dapat merasakan perbezaan bau dengan pati kami. Jika ada yang setanding dengan kami, Alhamdulillah kerana ada pelbagai sumber untuk dapatkan wangian.

Semoga terjawab sedikit persoalan.. Terima kasih.

www.sunan.my

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin.