Pengumuman

Assalamualaikum...

Uih... lamanya aku tak update blog ni. Sejak dua menjak ni busy semacam je. Macam saspen aje tajuk kat atas tu kan?haha...

Sebenarnya aku nak tukar template lain yang ada slider. Baru le ceria sikit kan? so, mungkin akan ambil masa nak setup dan fikirkan gambar apa nak letak kat slider tu sebabnya blog aku ni tak ada tema atau isu utama yang aku fokuskan.

Agak lama jugak la aku cari templat yang berkenan dihati, tapi baru jumpa. Itupun masih tak puas hati. Biasalah... Nak buat templat sendiri tak pandai.

Oh ye, lepas siap set-up templat baru nanti, aku nak buat tutorial untuk buat blog sesuai dengan interface atau pemuka baru blogger. Sebelum ni aku dah buat tutorial untuk interface blogger yang lama, tapi blogger dah upgrde ke interface yang baru,so kenelah buat tutorial baru.huhu....

Nantikan kemunculan tutorial tersebut.. TQ kepada semua pembaca. Bye....

sunan

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin.