BLOG SUNAN BERAT. PERLU SELENGGARA SEBENTAR


    
    Assalamualaikum pengunjung blog SUNAN. Lama kami tidak menulis di blog ini atas faktor kesibukan. Antara faktor lain ialah kami dapati blog ini agak berat sedikit. Hal ini akan menyukarkan pembaca apabila setiap kali mengunjungi blog, blog loading agak lama. Boleh tengok test speed kat bawah ni. Skor OREN untuk SUNAN. Adui.. Kalau nak test speed blog anda juga, boleh la KLIK DISINI.


    Jadi, SUNAN akan membuat selenggara sebentar kepada template blog, untuk membersihkan daripada widget-widget dan apa-apa yang tidak patut dengan harapan load blog SUNAN kembali ringan.

    Sepanjang tempoh selenggara ini, blog sunan masih boleh diakses. Cumanya, template akan berubah-ubah dan menu-menu di blog akan kembali ke menu default template. Oleh itu, menu-menu tidak akan dapat digunakan buat sementara. Mungkin templat juga perlu ditukar kepada templat lain yang lebih ringan.

    Apa-apa pun, tengoklah macam mana nanti. Terima kasih atas sokongan pembaca sekalian. Teruskan mengunjungi blog SUNAN!


Sekian, jangan lupa subscribe channel Youtube saya di SUNAN ( https://www.youtube.com/c/SUNANmy ) . Terima kasih.

www.sunan.my

sunan.my adalah blog peribadi yang lebih kepada sebuah diari, bertujuan berkongsi maklumat yang difikirkan berguna dan pandangan yang difikirkan sesuai untuk tatapan pembaca..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin. Bantu support kami dengan subscribe channel Youtube SUNAN di https://www.youtube.com/c/SUNANmy dan jangan skip google ads.

Instagram