COD Perfume Sekitar Kuantan

Assalamualaikum..
Buat pengguna dan peminat-peminat perfume/minyak wangi Sunan, kami mohon maaf kerana tak dapat beroperasi beberapa hari yang lalu disebabkan cuaca yang tidak mengizinkan. Pati wangian kami adalah pati yang berkualiti. Pati perfume ini sangat sensitif dengan air.

Oleh itu demi menjaga kualiti perfume kami, kami akan menutup operasi jualan sekiranya hujan.


Buat peminat dan pengguna perfume sunan, kami ingin maklumkan bahawa kami boleh COD atau hantar perfume kegemaran anda terus kepada anda tetapi dengan SYARAT BERIKUT :

1. Waktu COD adalah : ISNIN-KHAMIS, JAM 8.00 - 10.00 Malam.
2. MINIMUM : 3 BOTOL keatas.
3. Kawasan COD : Bandar Kuantan HINGGA Taman Tas Sahaja. Luar kawasan boleh dibincangkan berdasarkan kuantiti order/kos pengangkutan.

Hari JUMAAT, SABTU DAN AHAD TIADA COD kerana kami jual di Car Boot Sale/CBS seperti berikut :

1. JUMAAT : CBS hadapan UTC
2. SABTU : CBS Taman Tas
3. AHAD : CBS Taman Tas

Bagi yang berada di luar kawasan, kami juga boleh pos perfume kegemaran anda dengan kos yang minima/free(bergantung kepada order). Tiada minimum order untuk pos, tetapi rugi kos pos kalau order hanya sebotol sahaja.

NOTA : Harga yang disyorkan adalah harga PROMOSI PENGENALAN

Pilihan perfume yang kami sediakan adalah seperti berikut :

1. Pati perfume botol roller. RM10.00 SEBOTOL
2. Perfume/Penyegar udara kereta dan rumah. RM10.00 SEBOTOL
3. Perume spray. Harga pelbagai variasi.

Diluar sana banyak perfume dengan harga yang lebih murah. Ada yang jual tiga botol RM10/RM15. Dua botol RM15 PERCUMA SEBOTOL dan macam2 lagi harga. Tapi harga kami tetap RM10 sebotol. Mengapa? Apa beza perfume kami dengan yang lain?

Jika anda sememangnya 'hantu perfume' seperti saya, pasti akan tau perbezaan dari segi kualiti bau dan ketahanan bau perfume kami selepas digunakan. Saya tak nak cerita apa beza perfume kami dengan yang lain sebab saya nak anda cuba sendiri dan bandingkan sendiri.

Jika dah cuba sendiri baru la tau beza. Kalau saya bagitau beza kat blog ni, nampak macam saya nak 'masuk bakul angkat sendiri' pula, Hahaha... sebab tu la saya nak anda cuba sendiri. Buat masa ini, ini adalah perfume yang kami ada :

UNTUK LELAKI

*Aqua Di Gio (Men)
*Dunhill Desire Blue (Men)
*Dunhill Desire Red (Men)
*Hugo Boss Orange (Men)
*Mont Blanc Legent (Men)
*Mont Blanc Starwalker (Men)
*Paco Rabane One Million (Men)
*Ralph Lauren Polo Red (Men)
*Ralph Lauren Polo Blue (Men)
*Ralph Lauren Polo Black (Men)

UNTUK PEREMPUAN

*Avril Lavigne Forbidden Rose(Che Ta) (Women)
*Body Shop Vanilla (Women)
*Britney Spears Midnight Fantasy (Women)
*Gucci Flora (Women)
*Paco Rabane Lady Million (Women)
*Paris Hilton Can-Can (Women)
*Paris Hilton Siren (Women)
*Nina Richi Love (Women)
*Anna Sui Dolly Girl (Women)

UNIVERSAL/LELAKI-PEREMPUAN BOLEH:
*Salvato Ferragamo Incanto Shine
*Victoria Secret Bombshell
*Burberry

Stok2 ini akan diupdate dari masa ke semasa. insyaALLAH.

www.sunan.my

2 comments:

  1. Starwalker is one of the best perfumes from Mont Blanc warehouse. I have both Mont Blanc Individuel and Mont Blanc Starwalker in my collection. Thanks for sharing this post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for visiting my blog.Yes, starwalker is one of the best perfume in my list.

      Delete

Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin.