Langgani sunan untuk dapatkan update terkini


Beberapa hari yang lepas ada sorang sahabat melawat blog sunan dan YA! Saya mengaku blog sunan dah lama tak update. Sahabat tersebut meminta supaya saya buatkan tutorial untuk domain mynic. Sebelum ni saya ada beli domain sunan.my dan bercadang nak buat tutorial untuk domain mynic.


Domain mynic ni biasanya tak disediakan DNS supaya kita boleh gunakan terus seperti domain .COM dll menyebabkan kita terpaksa cari penyedia perkhidmatan DNS yang lain dan kebanyakannya berbayar. Bermakna satu lagi bayaran terpaksa kita keluarkan untuk maintain domain. Dah la domain mynic agak mahal....

Berbalik kepada tutorial domain mynic, sebenarnya saya dah draf tutorial tersebut. Malangnya PC saya ada masalah dan menyebabkan semua gambar-gambar untuk tutorial tersebut hilang. Maka terbantutlah tutorial tersebut. Insya Allah saya akan buat semula tutorial tersebut dan buat satu menu khas untuk mynic, tapi akan ambil sedikit masa sebab saya agak busy kebelakangan ni sampai dah berbulan tak update.

Kepada yang berminat nak follow penulisan buruk saya, boleh masukkan email dekat ruangan seperti pada gambar di atas supaya setiap kali saya update blog/tutorial, semua update tersebut terus masuk ke email anda.

Oh ya, saya ada jual power bank jenama PINENG, ORIGINAL, jaminan selama satu tahun. Ini juga akan saya wujudkan satu menu khas.  Buat masa ni, jualan secara sambilan sahaja. Jika ada rezeki, saya bercadang untuk membuat jualan powerbank secara besar/pukal. Jika berminat nak beli powerbank, boleh isi borang di bahagian ''Contact Us/Hubungi Kami''.

Sekian.......

Ulasan

Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin. Bantu support kami dengan subscribe channel Youtube SUNAN di https://www.youtube.com/c/SUNANmy dan jangan skip google ads.

HUBUNGI SUNAN.my

Hantar

ARKIB CERITA

IKUTI KAMI