728x90 AdSpace

  • Latest News

    Thursday, 13 February 2014

    Pos Laju Kuantan Berpindah Ke Jalan Bukit Ubi


    Balik rumah semalam aku dapat 'sorry note' daripada pos laju. Pagi tadi pegi la ke pos laju kat tempat biase.. sampai je kat sana, tengok sorang pakcik tengah mengecat kat dalam tu.. pejabat pos laju tu kosong. Ah sudah... mane pulak pos laju ni pindah. x de la pulak diorang tampal notis apa2 kat situ.

    Tanya pakcik tu, dia bagitau pindah kat Jalan Bukit Ubi, sebelah Shell... Aku pun pusing2... akhirnya jumpa.. Ok, Pejabat Pos Laju yang baru ni, terletak di sebelah Shell Jalan Bukit Ubi.. kalau tak tau jugak shell ni kat mana, pos laju ni pindah ke bangunan sebelum ni showroom KIA..

    Atau cari bangunan JKR. Kalau dari bandar kuantan, dari Stadium, jalan nak ke Sungai Lembing.. selepas bangunan syarikat bekalan air pahang, jumpa la pos laju ni... tak pun korang mesti tau kat mana Mc D Inder Mahkota kan? Kalau dari Mc D, menghala ke bandar Kuantan, akan jumpa Shell kat sebelah kiri.

    Kalau korang ni memang orang Kuantan, mesti tau lokasi ni. Orait.. sekian.

    UPDATE :

    Alamat, nombor telefon dan waktu operasi Pejabat Pos Laju Kuantan

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    9 comments:

    1. Ada no fon pos laju x

      ReplyDelete
    2. Terima kasih atas info anda. Saya orang kuantan juga alami masalah... haiz ...

      ReplyDelete
    3. Maaf tuan, x de simpat la pulak no fon dia.kalau ade nnti aku update... TQ all yang jenguk blog sepi ni.hehe

      ReplyDelete
    4. Time kasih atas info..dlm web poslaju masik tak update pum lagi...

      ReplyDelete
    5. Tq... memang tercari cari kat mana pegi pej pos bkt ubi berpindah

      ReplyDelete
    6. Sesiapa boleh bagi tau nombor telefon Office poslaju Jln bukit udi kuantan ni???....terima kasih

      ReplyDelete
      Replies
      1. Terima kasih natasha amira.. saya cari2 dalam hp x jumpa. hari tu ada ambil gambar.haha... tq juga kerana lawati blog saya

        Delete

    Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin.

    Item Reviewed: Pos Laju Kuantan Berpindah Ke Jalan Bukit Ubi Rating: 5 Reviewed By: www.sunan.my
    Scroll to Top