SUNAN is back!!


Alhamdulillah akhirnya setelah berbulan-bulan tak update dan tak aktif, sunan kini kembali dengan paparan baru.
Walaupun masih belum siap ubahsuai sepenuhnya, saya buka juga untuk tontonan umum dan akan mula update catatan sekurang-kurangnya seminggu sekali. Maknaya KPI blog sunan ialah update seminggu sekali atau sekurang-kurangnya sebulan empat kali.

Lepas ni boleh tengok la KPI blog ni tercapai ke tak. Masih banyak benda yang belum selesai kemaskini untuk paparan terbaru ni antaranya belum pasang chatbox, menu-menu belum tersusun dan gambar slide belum diletakkan gambar yang betul.

Seperti yang saya cakap sebelum ini, iaitu nak tukar template yang ada slide gambar, lama juga mencari template dan akhirnya jumpa. Tema kali ini ialah tumbuhan, kehijauan dan alam semulajadi kerana sunan amat meminati bidang pertanian dan kehijauan alam semulajadi.

Ada beberapa perkara yang bermanfaat untuk saya kongsikan bersama para pembaca terutamanya yang baru dalam bidang blog. Nantikan kemaskini pada masa akan datang. Terima kasih...

Ulasan

  1. it's Really Nice blog ever.. (y)
    loading blognya sungguh ringan..
    sukses selalu!

    BalasPadam
Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin. Bantu support kami dengan subscribe channel Youtube SUNAN di https://www.youtube.com/c/SUNANmy dan jangan skip google ads.

HUBUNGI SUNAN.my

Hantar

ARKIB CERITA

IKUTI KAMI