Voucer KFC Percuma/free double zinger burger combo!!

Hari ni aku nak kasi voucer KFC secara percuma untuk double zinger burger combo (dapat burger free) kepada pelawat blog aku. Syaratnye, print voucer ni, tunjuk kat kaunter KFC dan beli salah satu produk/makanan kfc yang lain (yang bukan dalam promosi) Cara nak print vocer ni senang je.

Mula-mula klik kat gambar voucer dibawah, lepas tu tekan Ctrl + P atau save dulu gambar voucer dan print.


 Ha... ape lagi? print la. Promosi last 15 Jan 2012... 

P/S : Dengar-dengar cerita KFC dah tamatkan promosi ni serta-merta. Saya pun tak pasti. Cuba-cuba ajalah bawak voucer ni sebab kalau ikut tarikh tamat lambat lagi kan?

sunan

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen/cadangan kepada Sunan.my. Kami akan berusaha membalas secepat mungkin.